Mi készítettük

Vissza
  • 2
  • 3
  • IMG_7241

Flex textilnyomtatás

 
Micsoda szerencséje volt velünk egyik megrendelőnknek!

Talán tudtok róla, de ha nem akkor most elmondom, hogy 2012 szeptemberében elköltöztünk. Nem messze, korábban a Huszár utcában volt az üzletünk, most pedig – mint tudjátok – a Péterfy Sándor utcában.

Már 2012 szeptembere előtt is rendszeres vásárlónk volt a Bizsók Hangsugárzó Manufaktúra vezetője: Bizsók Vajk Béla. Viszont a költözés után derült ki, hogy most már nem kell 5 percet sétálnia, hogy eljusson hozzánk, mivel konkrétan a szomszédjába költöztünk. Így az 5 perc helyett 15 mp alatt tud eljutni hozzánk. Sokszor ki is használja ezt a helyzetet és oda-vissza rohangál, miközben egy újabb – legtöbbször elég fantáziadús – ötletének megvalósításáról beszélgetünk.

Ennél az ingnél is hasonló volt a helyzet, csak itt még benne volt a pakliban az is, hogy extra sürgősen kellett megcsinálni a nyomást.

Természetesen nem hagytuk, hogy csalódjon bennünk:)

Én is textilnyomást szeretnék!

 

 

A Bizsók Manufaktúra által készített termékeket a legjobb minőségű alkatrészekből állítjuk össze. Ezért választottuk a TCN Sign Stúdiót, akik kiváló hozzáértéssel gyártják le, és határidőre szállítják áruikat.
Bizsók Vajk Béla | Bizsók Hangsugárzó Manufaktúra

További munkáink