Mi készítettük

Vissza
  • 1
  • 3
  • IMG_7303

Foszforeszkáló párna dekoráció

 
Nem véletlenül mondjuk, hogy szabadjára engedhetitek a fantáziátokat, ha tőlünk rendeltek. A Print & Event Kreatív Ügynökség ennek eleget is tesz (hisz már a nevükben is benne van hogy kreatívak:))

Kérdezték tőlünk, hogy tudunk-e világítós párnát csinálni nekik. Korábban még nemhogy párnát nem dekoráltunk, de világítós fóliát sem használtunk, így mondhatjuk, hogy meglepetésként ért minket a kérdés. Nem estünk pánikba, kinyomoztuk hogy milyen lehetőségeink vannak és beszereztük a szükséges anyagokat. Innentől már rutinművelet volt megcsinálni a párnákat.

Az egyetlen ami nem a megszokott volt, hogy mikor készen lettünk vele, akkor nem csak egyszerűen letettük a kész termékek polcára, hanem jól megnézegettük, hogy milyen jól néz ki, ahogy világít. A végső kihívás pedig az volt, hogy a kis egyszerű fényképezőgépünkkel hogyan tudjuk ezt úgy lefotózni, hogy a képek jól visszaadják azt a hatást amit a párna élőben is keltett. Remélem sikerült valamennyire eleget tennem ennek az elvárásunknak, szerintem érződik a képeken, hogy milyen fényereje van a világító párnának.

Azért az látszik a képeken is, hogy ahogyan egyre sötétedik a világítás, úgy a párna is egyre inkább “elpilled”:).

Én is valami ilyet szeretnék!

További munkáink