Mi készítettük

Vissza
  • IMG_9903
  • _MG_8807
  • _MG_8811
  • _MG_8820

“Hobbit Residence” fa lézergravírozás

 
Nem vitás, hogy érdemes velünk barátkozni. Természetesen nem csak robotok vagyunk, akiket reggel bekapcsolnak és este kikapcsolnak, vannak barátaink, akiket időről-időre szeretünk megajándékozni. Az ilyen alkalmakkor nagyon jól tud jönni az a géppark, ami rendelkezésünkre áll, nagyon ötletes ajándékokat lehet készíteni lézergravírozással is.

Neve elhallgatását kérő egyik kollégánknak egy gyerekkori barátja elköltözött a szülői házból és úgy érezte, hogy ezért megérdemel ő és a barátnője egy kis ajándékot. Mivel gyerekkoruk óta több mint egy fej magasságkülönbség van kettejük között (kollégánk javára), ezért kialakult egy kölcsönös hobbit-tünde elnevezés közöttük. Ezt a gondolatot ragadta meg az ajándékozó, amikor a képeken is látható lézergravírozott fa táblát elkészítette “hobbit” barátainak.

Kívánjuk, hogy sok boldog évet töltsenek új lakásukban és reméljük, hogy sokáig az egyik szoba dísze lehet az általunk készített gravírozott tábla is.

Mi sem természetesebb, hogy ha Ti hoztok hozzánk egy hasonló munkát, nagyon szívesen elkészítjük Nektek is a gravírozást. Ha erről van szó:

Küldj üzenetet!

További munkáink