Mi készítettük

Vissza
  • 1
  • 2
  • copyguru_bogre_13_03_11

Szublimációs bögre készítés

 
Ez akár újdonság is lehet számotokra, mivel az is! Bögrét is tudtok nálunk készíttetni, már régóta, de ez az első kép róla a honlapon. A képen szereplő bögrének nagyon örültünk, mert a Copyguru már eddig is partnerünk volt, de ezzel a megrendelésével (nem csak a képen szereplő 3 bögrét rendelték meg:)) még közelebb nőttek szívünkhöz. Miért? Mert végre megoszthattuk veletek, hogy ilyet is tudunk.

A TCN Sign Stúdióval évek óta rendszeres az együttműködésünk. Ennek keretében sok más dolog mellett a reprezentációs célokat szolgáló bögréinket is ők készítették, amelyek sokaknak váltak már mindennapos használati tárgyává.

Copyguru | Holló Ákos

Az egyedi bögre rendeléseink 99 százaléka magán-megrendelés. Szülinapra, névnapra, évfordulóra és ezekhez hasonló alkalmakra készíttetik vásárlóink. Éppen ezért nem tartoznak azok közé a bögrék közé, amiket a honlapunkon megoszthatunk. Ez a bögre viszont semmi olyat nem tartalmaz, amit ne lehetne publikálni, ezért is láthatjátok itt.
Az eljárás neve amivel készítjük egy úgynevezett szublimációs eljárás. Ezzel a technikával a bögrén lévő grafika teljesen beleivódik a bögre anyagába, ezért nem is kopik le és mosogatógépben is mosható.

Ha szeretnél Te is egyedi bögrét, akkor tudod mi a dolgod:)

Többet akarok tudni a bögrékről!

További munkáink