Bélyegző készítés

traxx_printer

Mit érdemes tudnod mielőtt bélyegzőt készíttetnél?

Az első fanyeles bélyegzőm elkészítése körüli alaposság és körültekintés egyértelművé tette, hogy hosszútávú együttműködés veszi kezdetét. Az egyik legfontosabb szempont számomra a személyes kommunikáció és maximális minőség, a TCN mindkettőben az élen jár.
Laki Eszter – grafikus

 
Árajánlatot kérek!
 
 
1Minden típusú bélyegzőt készítünk, a zsebbélyegzőtől a legnépszerűbb önfestékező bélyegzőkön át egészen a szárazbélyegzőkig (és még azokon túl is).
 

2Bélyegzőrendelésed három módon is leadhatod:
Válaszd a Neked leginkább megfelelőt!

Webshopon keresztüli rendelés (legolcsóbb)

belyegzo.com online bélyegző webshopBélyegző készítő webshopunkon keresztül a legtöbb típusú bélyegző rendelésének leadására van mód, melyet akár futár általi, akár postai kézbesítéssel vagy személyes átvétellel is megrendelhetsz. Használata rendkívül egyszerű, gyorsan megtanulható és a legjobb benne: akárhonnan megrendelheted, nem kell még a házból sem kimozdulnod! Jó ha tudod: ha itt rendelsz, akkor jutsz hozzá legolcsóbban a bélyegződhöz! Miért? Mert az innen érkező megrendelések megszerkesztésével nekünk már nem kell törődnünk, így az árban sincs benne.

Akkor irány a webshop!

E-mailben történő rendelés

E-mail-en keresztül történő bélyegző rendelésE-mailen keresztüli megrendelésre is van mód, ebben az esetben a következő adatokra van szükségünk:

– a bélyegző pontos szövege
– a bélyegző típusa és/vagy mérete

Ha csak a szöveget tudod, de nem tudod, hogy mekkora bélyegzőre férne rá, segítünk eldönteni, hogy mekkora az a bélyegző amelyik a Te igényeidnek leginkább megfelel.

Üzenetet küldök!

Személyes rendelésleadás (leggyorsabb)

Személyes rendelésleadásMagától értetődő, hogy személyesen is leadhatod bélyegzőrendelésed. Ez a legjobb mód abban az esetben, ha sok kérdésre szeretnél gyors és pontos választ kapni. Ha erre nincs módod, akkor minden információt telefonon is el tudunk mondani, azonban rendelést fogadni telefonon keresztül jelenleg nem áll módunkban. Címünket és telefonos elérhetőségünket megtalálod a lap alján, vagy a Kapcsolat menüpontban.

Elérhetőségeinkért katt!

 
3Milyen bélyegző való Neked?
Ennek a kérdésnek a megválaszolása nem egyszerű, mivel a különböző igényeket különböző bélyegzők elégítik ki.
Ha bizonytalan vagy a válaszban, akkor fordulj segítségért hozzánk, bármelyik elérhetőségünkön szívesen segítünk és mindenképp érdemes megnézned a “Bélyegző fajták” fület ezen az oldalon!

4Elkészülési idő: akár azonnal is elkészítjük bélyegződ, üzletünkben megvárhatod. Ha viszont erre nincs szükséged, akkor a “leglassabb” elkészülési idő: 1 nap. Vagyis, ha egyik nap írsz nekünk e-mail-t és a válaszunkat jóváhagyod, akkor másnap már meg is kapod a bélyegzőt.


Az itt található bélyegzőket megrendelheted azonnal online bélyegzőkészítő webshopunkban is a megfelelő gombokra kattintva!
 
Természetesen e-mailben és személyesen is leadhatod a bélyegző rendelést, bármilyen típusú bélyegzőre.
 

Önfestékező szövegbélyegzőktraxx_printer_9012

A legyakrabban használt bélyegzőtípus. Kialakítása miatt egyszerű használni, még a festékpárnát is ki tudod magadnak könnyen cserélni.

A legkisebb méretű 25 x 10 mm-es lenyomatot tud magába foglalni, a legnagyobb: 74 x 38 mm-t. Téglalap, négyzet és kör alakú bélyegző van belőle.

Felhasználási terület: számlázás, pályázatok, aláírás bélyegzők, általános irodai munkák.

Megrendelem online!

 
 
 
 
 

Önfestékező zsebbélyegzőktraxx_pocket_4116

Biztos nem mondok újdonságot, hogy ezek a bélyegzők azért olyan kicsik, hogy akár a zsebedben is elférjenek.

Miért? Mert a hordozhatóság volt a fő szempont, amikor kialakították őket.

Éppen ezért akkor érdemes ilyet vásárolnod, ha egy kis méretű, de mégis szép lenyomatot biztosító bélyegzőre van szükséged, ami nem festékezi össze a zsebed, autód, táskád.

Megrendelem online!
 
 
 

Önfestékező fémbélyegzőktraxx_printer_jf_660

Vannak olyan helyek, ahol egy műanyagházas bélyegző – strapabírósága ellenére is – viszonylag gyorsan elkopna. Az ilyen helyekre találták ki a fém vázzal megerősített bélyegzőket.

Ezek a bélyegzők erős igénybevételnek is ellenállnak így nyugodtan lehet őket csapkodni és dátumos kivitelben is kaphatóak.

Felhasználási terület: irodák, közintézmények, hivatalok, pénztárak.

Megrendelem online!

 
 
 
 
 
 

Szárazbélyegzőkszarazbelyegzo

Az extra hitelesítést igénylő iratokhoz szokták használni ezeket a bélyegzőket, mivel nagyon nehéz őket hamisítani, valamint fénymásolni, sem lehet őket.

40 és 50 mm átmérőjű típusok kaphatóak belőle, viszont egyelőre még nincs mód a webshopon keresztüli rendelésre. Szárazbélyegző rendeléséhez vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felhasználási terület: ügyvédi irodáknak, szerződésekhez, közokiratokhoz.

Üzenetet küldök!Hogy néz ki a lenyomat?

 
 
 
 

Hagyományos fa bélyegzőkfabelyegzok

Ez az a klasszikus bélyegző fajta, amelyik megelőzte az önfestékező bélyegzőket. Egy fa nyélre van ráragasztva a bélyegzőgumi és egy tintapárnára kell először rányomni a lenyomatot, hogy festékes legyen.

Gyakran használják tanárok, a diákok/tanulók munkáinak elismeréséhez és üzletek egy-egy rövid marketing üzenet közvetítéséhez.

Felhasználási terület: iskolák, irodák, üzletek.

Megrendelem online!Példa

 
 
 
 
 

Kirakós bélyegzőktraxx_printer_8052

Ez egy viszonylag kevésbé ismert, ugyanakkor talán sokaknak hasznos bélyegző típus. Erre a bélyegzőre nem kell készíteni egyedi bélyegzőgumit, mivel a hozzá járó karakterkészlettel egyesével rá lehet rakni azt a szöveget, amit szeretnél.

Előnye, hogy akkor sem kell új bélyegzőgumit csináltatni, ha változtatni szeretnél valamit a bélyegző szövegén. Hátránya, hogy nem annyira szép a szöveg tördelése és nem lehet rá logót vagy bármilyen más emblémát tenni.

Megrendelem online!

 
 
 

ex_librisSzaküzlet lévén az általánosabb bélyegzőtípusok mellett – úgy mint: fanyeles bélyegző, műanyagházas vagy fémházas önfestékező bélyegző, zseb vagy toll bélyegző, dátum vagy sorszámozó bélyegző, – az alábbi lenyomat típusokat is meg tudjuk csinálni:

1

EMBLÉMÁS
BÉLYEGZŐ

Embléma használatával könnyen lehet egyedi bélyegzőt készíteni.

Mi kell hozzá?
Az embléma vektoros rajza, – .cdr, .ai, .eps formátumban. Raszteres grafikákból is készítünk bélyegzőt, de ebben az esetben szürke árnyalatoktól mentesnek kell lennie az eredeti grafikának – vagyis fekete / fehérnek,- és nyomtatási méretben minimum 600 DPI felbontással kell rendelkeznie.

2

ALÁÍRÁS
BÉLYEGZŐ

Azokban a munkakörökben, ahol napi szinten több tucat aláírásra van szükség, megkönnyítheti a munkát, DE nem alkalmazható hiteles aláírás helyett.

Mi kell hozzá?
Akár otthon vagy az irodában előkészülhet úgy, hogy egy sima A4 méretű lapra aláír vékony, tűhegyű filccel, vagy ha az nincs, vastagon fogó golyóstollal legalább ötször inkább nagyobb, mint kisebb méretben, és hozza el magával.
Természetesen e-mailben, digitális formátumban is tudjuk fogadni az aláírást. Ekkor a min. 600 dpi felbontással bescannelt lap képét küldje el nekünk.

3

EX LIBRIS BÉLYEGZŐ

Klasszikus bélyegző típus, amivel magánkönyvtárak könyveit szokták megjelölni. Általában nagyon díszes, és különleges lenyomatú bélyegzők. Ezek elkészítését is vállaljuk, ITT találtok egy példát róla.

Mi kell hozzá?
Legegyszerűbb, ha kész grafikával érkezel, és akkor maximum apróbb átalakítást kell rajta végrehajtanunk, hogy bélyegző lehessen belőle. Akkor sincs viszont probléma, ha nincs grafikád, mi is szívesen elkészítjük Neked, csak mondd el/írd le az elképzelésed!

4

CIRILL, ARAB, GÖRÖG, INDIAI
BÉLYEGZŐ

– vagy más idegen nyelvű vagy idegen írásjelekkel szedett bélyegzők.

Mi kell hozzá?
A szöveg gépelt változata digitálisan, vagy kinyomtatva.

5

OSZTOTT PÁRNÁS
BÉLYEGZŐ

A többszínű lenyomat mindenképpen kiemelkedik a szürke tömegből, így a tartalma is, – tehát a reklámereje nagyobb. Továbbá minél egyedibb a kinézet, annál nehezebb hamisítani is.
Fontos! A lenyomat megtervezésekor figyeljünk arra, hogy az eltérő színű részek között 1.5 – 2mm-es közt kell hagyni. Kérje kollégáink segítségét!

MÁSOLÁSVÉDELEM speciális bélyegzőfestékekkel: Szintén osztott párnás bélyegzőre van szükség abban az esetben, ha a lenyomat részeként például csak UV fényben látszódó, eredetiséget igazoló jelet szeretne tenni.

6

GYURMANYOMÓ
BÉLYEGZŐ

Általában ellenőrző folyamat részeként használják például kulcsdobozoknál, gyurmazáraknál. A zár fölött gyurmába hagynak vele lenyomatot, így ha valaki engedély nélkül nyitja fel őket, nem tudja nyom nélkül megtenni.

Mi kell hozzá?
Logó vagy grafika esetén azok fekete-fehér változata vektoros (nem pixelgrafikus) formátumban, azaz például CorelDraw, Illustrator vagy hasonló vektorgrafikus programban készítve.

DOB3_fabelyegzo_14_02_11

1Egyéni vállalkozói bélyegző esetén a név mögött rövidítve célszerű odaírni, hogy „e.v.” és a bélyegzőn mindenképpen szerepelnie kell a vállalkozói azonosító számnak.
 

2Számlázáshoz használt bélyegzőn a név, székhely és adószám adatoknak kötelező szerepelnie, hivatali ügyintézéshez használt bélyegzőre pedig kell a bankszámlaszám és a cégjegyzékszám is.

3Számlázáshoz vagy hivatali ügyintézéshez használt bélyegzőt, – ha több van, akkor legalább egyet, – ajánlatos színes festékpárnával (kék, lila, zöld, stb.) készíttetni, mert a fekete lenyomatot nem mindig fogadják el ott, ahol ügyintézéskor eredeti papírokat kell bemutatni fénymásolat helyett.

4A bélyegzőt ugyanúgy használhatod marketing célokra, mint a névjegykártyát vagy a szórólapot. A lenyomaton megköszönheted a vásárlást, hirdetheted rajta weboldalad vagy fontosabb szolgáltatásaid. Egy érdekesebb grafikával vagy elrendezéssel felhívhatod magadra, cégedre a figyelmet.

nagy_volumen
Nagyobb darabszámú megrendelésnél egyedi árajánlatot adunk!
Erre már 20 db feletti megrendelésnél is lehetőségünk van, szóval bátran keress meg minket ekkora darabszámnál is!
 

Árajánlatot kérek!