Fóliadekoráció

free_wifi_foliavagas_14_02_20Ha viszonylagosan kis befektetéssel nagy reklámerejű grafikát szeretnél kirakatra, reklámtáblára, világító táblára, ponyvára, céges autóra, kiállításra stb., akkor a fóliavágást ajánljuk figyelmedbe, legyen szó néhány hónapos, vagy akár 9-10 éves időtartamról.

Ízelítőül néhány különleges fóliatípus, amivel kiemelkedővé teheted a megjelenést:

1

homokfúvott vagy savmaratott hatású fólia:
opálos, klasszikusan elegáns kinézetet ad az üvegfelületeknek

2

fényáteresztő fólia:
világító táblákhoz kifejlesztett, egyenletes fényáteresztéssel rendelkező fólia

3

Kreatív Ügynökségként kiemelten fontos számunkra, hogy partnereink gyorsan reagáljanak felmerülő kéréseinkre és magas minőségben kivitelezzék megrendeléseink. A TCN-ben megtaláltuk a megfelelő partnert!
Vad Edina | Print & Event Kreatív Ügynökség

tükrös fólia:
tükör felületek, vagy fémes tükröződések kialakítására alkalmas

4

fényvisszaverő fólia:
szürkületben, sötétedés után mutatja meg különleges mivoltát, visszaveri a rávetülő fényeket (lásd pl.: rendőrautókon)

5

utánvilágító fólia (foszforeszkáló):
feltöltődés után sötétben kb. 8 órán át gyenge fényt áraszt magából

6

neon színű, rikító fólia (fluoreszkáló):
ez a fajta is képes egy minimális fényt magába zárni, – bár nem tárolja úgy, mint az utánvilágító fólia – ettől lesz a színe rikítóan élénk és figyelemfelkeltő.

Léteznek nyomtatható fóliák is, amelyek segítségével fényképeket, árnyalatos grafikákat, apró szövegrészeket lehet dekorelemként felhasználni kiküszöbölve ezzel a sima fóliavágás hátrányát.

A nyomtatható fóliák közül kiemelkedő az ún. One-way vision fólia, amely apró lyukakkal van ellátva (perforált). Ezt elsősorban ablak vagy üvegfelületek dekorálásához ajánljuk, ahol a kilátást nem zavarja, de csökkenti a beláthatóságot és reklámfelülettel bővíti egy bolt homlokzatát vagy egy autó hátsó részét.

Ha van egy elképzelésed, keress meg minket, megvalósítjuk! Ha nincs, segítünk megtalálni azt, ami az anyagi lehetőségeid alapján a legjobb döntés.

Ez kell nekem!