GYIK

Itt tesszük közzé a leggyakrabban felmerülő kérdéseiteket. Ha valamit nem találtál itt, ami szerinted nagyon ideillene, akkor kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot (már csak azért is, hogy a kérdésed megválaszoljuk) és jelezd, hogy ennek itt kéne lennie:).

Mi számít nyomdakész grafikának?

Nyomdakész grafikának számítanak azok a digitális állományok, amiket szerkesztés nélkül tudunk használni. Ez ugyanúgy érvényes a névjegykártyára, szórólapra, óriásplakátra is. Nem elvárás, hogy ilyen anyagot kapjunk, de akinek módjában áll megválasztani a formátumot, annak jól jön, ha tudja mit küldjön.

A számunkra legjobb formátum a CorelDraw 12-es verziójába mentett .cdr file.

Természetesen nem várjuk el, hogy mindenki ezt a programot használja, rengeteg más formátumot is tudunk kezelni: Adobe Illustrator (.ai), Adobe Reader (.pdf), Adobe Photoshop (.psd) és bizonyos kritériumok mellett a .jpg és egyéb bitképes formátumok is megfelelőek lehetnek.

Milyen elkészülési idővel kell számolni?

Az elkészülési idő elég változó lehet, mivel – mint láthatjátok – elég sokmindennel foglalkozunk. Vannak viszont meghatározott elkészülési idővel rendelkező tevékenységeink is.

1Azonnal elkészítjük:
Személyes rendelés esetén, a bélyegzőt és a gyorsnyomdai munkákat azonnal is el tudjuk készíteni.

224 óra alatt elkészülnek:
Névjegykártyák, szórólapok, bélyegzők, gravírozások, egyéb nyomdai megrendelések.

32 nap alatt készülnek el:
A száradást igénylő nyomtatások (melyeket az óriásnyomtatónkkal nyomtatunk).

4Több, mint 2 nap kell az elkészítéshez:
A nagyobb darabszámú, illetve az összetettebb munkák kivitelezéséhez.
Ha ilyenről van szó, mindenképp tudatni fogjuk Veled.

Mik a szállítási feltételek/tudnivalók?

Három módon tudjuk átadni az elkészült termékeket:

1Személyesen, üzletünkben
Ajtónk mindenki előtt nyitva áll, nyugodtan be is jöhettek a megrendeléseitekért, legalább megnézhetitek, élőben is, hogy mikkel foglalkozunk.

2Budapesten belül futárral
Futárunkkal akár meg is spórolhatod magadnak az utazás költségét Budapesten belül. Az sem jelent problémát, ha különleges kérésetek van, továbbítjuk a futárnak és ő is a megbeszéltekhez tartja magát.

3Vidéki cím esetén postai küldeményként
Tudjuk, hogy a Magyar Postának nincs túl jó hírneve, de a mi tapasztalataink azt mutatják, hogy sokkal de sokkal megbízhatóbbak annál, mint amit a róluk kialakult kép alapján gondolnál. Ezért is bízzuk rájuk a kiszállítást.

Fizetési módok

Kicsit nehéz kategorizálni, de talán a leglogikusabb tagolás a következő:

1Készpénzzel üzletünkben
Egyértelmű.

2Bankkártyával üzletünkben
Szintén nem hiszem, hogy sok kérdés merül fel.

3Utánvéttel futárnak vagy postásnak
Ezt a fizetési módot nem áll módunkban minden megrendeléshez biztosítani, de a legtöbb megrendelésnél (pl.: névjegykártya, bélyegző) nincsen akadálya.

4Előreutalással
Ha így fizetsz, azért külön hálásak vagyunk, mert bizalmat szavaztál nekünk.
Nem is fogunk csalódást okozni!

Folyamatosan bővítjük ezt az oldalt a visszajelzéseitek alapján, így ha még nincs itt a kérdésed, akkor kérlek segíts minket azzal, hogy elmondod, mire keresed a választ. Nagyon hálásak leszünk érte:)

Más kérdésem van!