Szórólap nyomtatás

szorolap_nyomtatasDigitális nyomdagépeinkkel szórólap nyomtatási munkákat is készítünk. Leginkább alacsony és közepes példányszámnál érdemes minket megkeresni, mivel ebben a mennyiségi intervallumban vagyunk a leginkább versenyképesek. Ez a legkisebb
20-50 darabos megrendelésektől 5 000-10 000 darabig
terjed. E felett a mennyiség felett érdemes felvenni a kapcsolatot egy ofszet nyomdával. Természetesen ebben is tudunk segíteni.

Gyors, pontos, megbízható a szolgáltatások jellemzői, melyek TCN-megrendelőként fontosak az egyesületünk számára. Legyen bár szórólap, meghívó, vagy plakát, biztosra vehető a minőség és a gyors munkavégzés. Elég egy e-mailt küldenünk és biztosak lehetünk benne, hogy a nyomdai szolgáltatás tökéletes lesz. Mindenkinek ajánlom!
-Korb Angéla | VuDAK

szorolap_nyomtatasMivel egy kicsit összetett a szórólap nyomtatási árképzésünk, ezért nem is szeretnélek untatni a részletes leírással, a lényeg:

Áraink nagyon változóak lehetnek, mivel függenek a mérettől, darabszámtól, színtől (színes/fekete-fehér), oldalak számától (egy/kétoldalas) és a papír típusától. Nem kell megijedni, árat kell kérni:).

+Hogy mégis legyen viszonyítási alap, legyen itt két tipikus szórólap rendelés ára:
– 500 db, A6 méretű, egyoldalas, fekete nyomású szórólap: bruttó 4,66 Ft/db.
– 100 db, A5 méretű, egyoldalas színes szórólap: bruttó 43,25 Ft/db.