Szublimációs bögre nyomtatás

Egyedi bögrék készítésével is foglalkozunk, ezekről a következőket érdemes tudnotok:

1Három féle bögrénk van: sima fehér, különböző színű belsejű és MÁGIKUS! Mit jelent a mágikus bögre? Az ilyen bögrék külső felülete alapból egy színnel telibe van nyomva, vagyis teljesen fekete vagy piros, vagy kék. Ha viszont forró italt töltötök a bögrébe, akkor ez a teli nyomtatás átlátszóvá válik és előtűnik a “mögötte” lévő grafika, amit mi készítettünk a pohárra. Erről hamarosan teszünk ide egy videót, hogy lássátok, hogy miről van szó. Nagyon sokan ajándékoznak ilyen szublimációs bögrét.

2Minden bögre amit készítünk, nagyon ellenálló. A rá nyomtatott grafikának lekopnia nem szabad, még évek múlva sem. Az ellenálló képességük miatt nyugodtan moshatjátok őket mosogatógépben is, nem lesz semmi bajuk. (Maximum a mágikus bögre a mosogatógép meleg vizétől kivilágosodik.)]

3Bármilyen grafikát rá lehet tenni a bögrékre. Küldhettek nekünk fényképet, szöveget, logót vagy akár készre szerkesztett grafikát is. Cégek nagyon sokszor ajándékoznak reklám bögréket, amiket a saját logójukkal vagy arculati elemeikkel láttak el.

4Nagyobb darabszámú megrendelésnél is lehetőség van egyedi bögréket csinálni, ez nem kérdés. Egy rendelésünknél egy nagy cég névre szóló bögréket akart készíttetni dolgozóinak. Sokat. Teljesen logikus gondolat, mi pedig eleget is tettünk a kérésnek. Sőt, megjött a kedvem ahhoz, hogy TCN Sign Stúdiós bögréket csináljak a kollégáimnak. Lehet, hogy mikor leadjátok a megrendeléseteket, az asztalunkon már ott fog gőzölögni a tea az egyedi TCN-es bögréinkben:)

Megrendelem üzenetben!

A három különböző típusú bögre ára különböző:

1

Sima fehér szublimációs bögre:
2500 Ft

2
Színes belsejű szublimációs bögre:
3000 Ft

3
Mágikus (hő hatására kivilágosodó) szublimációs bögre:
3500 Ft

Megrendelem üzenetben!